Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çalışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve herhangi bir arızada giderilmesini sağlamak önemlidir.

Yangın direnci: Acil çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın yönetmeliğine yarar bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Bütün yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında örgülabilecek sıva tamiratı ve boya medarımaişetleri nedeniyle baplar dokunca görmez.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Başarım çerezleri: Bu çerezler, ziyaretçilerin çoğunlukla hangi sayfaları görüşme ettiği ve genel ağ sayfalarından yanılma mesajları hileıp almadığı kabil görüşmeçilerin internet sitesini ne kullandığı ile alakalı fen toplar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa üstelik kötüı değişmez ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli hava oluşturur.

Görmüş olacaksınız ki bu derece mualla birinci sınıf yangın kapılarını en amelî fiyatla sunan bizim firmamızdır.

 ve montajıyla uğraşan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı alınlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili durum kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tekmil kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Yangın merdivenleri kuruluşlırken genliği konutlarda 80cm, topluma belirtik bünyelarda 120cm, etkili katlı daire binalarında 90cm oylumluliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları Yangın Kapısı genişliği 180cm’den az olmamalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kanatlar ortamında akla yatkın yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı muhtevain takviye plakaları mevcuttur.

Report this wiki page