Yangın Çıkış Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Yerında spesiyalist ve sertifikalı literatürçılarımızın katkıları ile her projeye yakışır yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın kapısı kilidi güven kilidi olarak malum ve kapının içeriden dışarıya selim açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen örgüda yapım edip, montaj ve onarma vetirelerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile uhde hileıyoruz.

Yangın gibi ivedili durumlarda dâhilen hafif bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma gerelti sıfır bu kilitler yalnızca yangının zararlı etkilerini sineeriye hapseder.

Binaların strüktürsına şayan kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çıkan yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yangın kapısı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoğu kez yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın merdivenine sahip olgunlaşmak balaban bir avantajdır. Elbet bu üstünlükı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri daha çok kanuni çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen mualla binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında yapım edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine sahip bulunmak için binanızın yeni olması ya da dolgunca ali olması gerekmemektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da delik önünde bulundurularak standartlara tatminkâr biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da bünyelması gerekmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür yangın kapısı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye mutabakat ve orantılı yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık örgüyor. Bir bile ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz enikonu malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı karınin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapısını özge ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara hatırlamak mümkündür. Acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Özellikle yeni imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok kesifı denetleme altında tutulmaktadır.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir canipının bulutsuz olması ve dumandan sarsılma ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda dirilik kayıplarının olma ihtimali güvenilir oranda düşmektedir.

Report this wiki page